Kiinan suurimmalle kirjakustantajalle Flowmanin tuotantojärjestelmä

Päiväys 08/14/2012

Phoenix Publishing and Media Group valitsi Flowmanin Virtual Prepress ja Virtual Front Desk ratkaisut työnkulkuun ja online-asiointiin uudessa tuotantolaitoksessaan Nanjingissa. Kokonaisuus pitää sisällään reaaliaikaisen prosessin seurannan sekä konsernin sisäisille että ulkoisille asiakkaille. Se automatisoi kaikki prepress-työvaiheet jonka ansiosta saadaan eliminoitua useita virhemahdollisuuksia tuotantoprosessissa.

"Sopimus Phoenixin kanssa on erittäin merkittävä askel, koska kyseessä on ensimmäinen kauppamme valtionyhtiön kanssa. Tähän kategoriaan pienyrityksillä ei perinteisesti ole juurikaan ollut mahdollisuuksia päästä. Tämä nostaa meidät uudelle tasolle Kiinan markkinoilla" kertoo Flowmanin toimitusjohtaja Petri Karjalainen.

"Flowmanin ainutlaatuinen tuotekonsepti ja pitkäjänteinen asiakastyö Kiinassa sai meidät vakuuttuneeksi" kertoo Jiangsu Phoenix Printing Production Ltd:n toimitusjohtaja Tony Cheng. "Flowman auttaa meitä parantamaan asemiamme vientimarkkinoilla sekä tehostamaan tuotantoamme suuressa mittakaavassa".


Kuvassa: Phoenix Groupin hallituksen puheenjohtaja Mr Chen Haiyan, Jiangsu Phoenix Printing Productionin toimitusjohtaja Tony Cheng ja Flowmanin toimitusjohtaja Petri Karjalainen

Flowman on tullut tunnetuksi sanomalehtituotannon web-pohjaisten asiointi- ja tuotannonhallinnan ratkaisuistaan. Viime vuoden aikana toiminnallisuutta on kehitetty voimakkaasti aikakauslehti- ja kirjatuotannon suuntaan yhdessä Flowmanin Kiinalaisten asiakkaiden kanssa. Tästä kehitystyöstä esimerkkinä mainittakoon integraatio suosittuun Kodak Preps arkkiasemointiohjelmaan, joka helpottaa Flowmanin ratkaisujen käyttöönottoa Kodak-asiakkaille. Suomessa Flowmanin tuotteita edustaa Jaicom Oy.

Phoenix Publishing and Media Group (www.ppm.cn) on Kiinan suurin kirjakustantaja yli 11 000 työntekijällään 34 toimipisteessä. Yhtiön pääkonttori on Nanjingissa, Jiangsun provinsissa. Jiangsu Phoenix Printing Production Ltd (www.p-print.com.cn) on sen painotuotantoon keskittyvä tytäryhtiö.


Tuoreimmat uutiset

08/14/2012
Kiinan suurimmalle kirjakustantajalle Flowmanin tuotantojärjestelmä
Tämä nostaa meidät uudelle tasolle Kiinan markkinoilla” kertoo Flowmanin toimitusjohtaja Petri Karjalainen. lue lisää...

02/01/2012
Flowman toimitti Persgroepille F-Parin korvaajan
Oululainen ohjausautomaatio korvasi Belgialaisen mediajätin vanhentuneen tekniikan. lue lisää...